BLOG CATEGORIES:
PRETRAGA:
09
мар-2020

ApartHotel Mount

Kopaonik – ApartHotel Mount

Hotel MOUNT je koncipirana po uzoru na svetske trendove.

Koncept Hotel MOUNT je takav da objedinjuje vrhunsku uslugu sa etno arhitekturom i prijatnim enterijerom koji odišu toplinom.

Topli tonovi, unikatna izrada nameštaja, detalji od drveta i kovanog gvožda, stvaraju ambijent udobnosti, opuštenosti i domace atmosfere.

Plazma televizori, odlicni saraund sistemi, direktna telefonska linija i najbrža wireless Internet veza u svakoj sobi, omogucavaju vam da ostanete u toku sa svime što vam je važno.

Bezicne tastarure i pregled na plazma TV-u surfovanje internetom ucinice izuzetno prijatnim.

Komforni garderobni ormani, mini kuhinja sa barom, funkcionalna i dobro opremljena kupatila je ono sto ce uciniti Vas boravak jos prijatnijim.

Svi apartmani odisu toplinom sto pruza dodatni utisak prijatne domace atmosfere.

Hotel je prvenstveno namenjen visednevnom boravku i pripremi sportskih ekipa.

Hotel MOUNT, poseduje 13 apartmana.

Restoran:
U sklopu Hotel MOUNT nalazi se i restoran domace kuhinje na dva nivoa, sa ukupno 90 mesta.

CENOVNIK

Cenovnik u pdf-u

Hotel_MOUNT_zima-2019-2020

Cene su izrazene u evrima i odnose se na dnevni najam apartmana i placanje se vrsi u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. U cenu je uracunato koriscenje SPA centra ( sauna, parno kupatilo, solarijum .) Doplata za polupansion je OBAVEZNA i po osobi i danu iznosi 17,00 evra (usuluga na bazi “svedskog stola”) Deca do 2.godine starosti imaju GRATIS, deca od 2.do 7. godina starosti ostvaruju pravo na popust od 50%, a deca od 7 do 12 godina starosti ostvaruju pravo na popust od 30%. Boravisna taksa ne ulazi u cenu najma apartmana i prema odluci Skupstine Opstine Raska iznosi 100,00 dinara po osobi i danu za odrasle osobe. Deca uzrasta od 7 do 15 godina placaju boravisnu taksu u iznosu od 50,0 dinara po osobi i danu.Osiguranje ne ulazi u cenu apartmana i iznosi 10,00 dinara po osobi i danu bez obzira na uzrast gostiju.

Opis smestajnih jedinica:

2+0 “studio” Apartman poseduje dva kreveta koja su spojena u bracni lezaj. Apartman poseduje kopletno opremljenu cajnu kuhinju sa mini barom, TV, DVD plejer, Wireless internet, direktnu telefonsku liniju, sef za dragocenosti, peglu sa daskom za peglanje. Kupatilo sa tus kabinom i fenom za kosu.

2+1 “studio” Apartman poseduje dva kreveta koja su spojena u bracni lezaj i jedan trosed na razvlacenje. Apartman poseduje kopletno opremljenu cajnu kuhinju sa mini barom, TV, DVD plejer, Wireless internet, direktnu telefonsku liniju, sef za dragocenosti, peglu sa daskom za peglanje. Kupatilo sa tus kabinom i fenom za kosu.

2+2 “apartman” Apartman poseduje dva kreveta koja su spojena u bracni u odvojenoj spavacoj sobi i lezaj na razvlacenje u dvevnoj sobi. Apartman poseduje kopletno opremljenu cajnu kuhinju sa mini barom, TV(u svakoj prostoriji) , DVD plejer, Wireless internet, direktnu telefonsku liniju, sef za dragocenosti, peglu sa daskom za peglanje. Kupatilo sa tus kabinom i fenom za kosu.

5+0 “apartman ” Apartman poseduje francuski lezaj garnituru za sedenje u okviru dnevnog boravka i spavacu sobu na galeriji koja poseduje jedan francuski i jedan odvojen lezaj za jednu osobu. Apartman poseduje kopletno opremljenu cajnu kuhinju sa mini barom, TV(u svakoj prostoriji) , DVD plejer, Wireless internet, direktnu telefonsku liniju, sef za dragocenosti, peglu sa daskom za peglanje. Kupatilo sa tus kabinom i fenom za kosu.

4+1 “apartman ” Apartman poseduje dvosed i fotelju na razvlacenje kao i garnituru za sedenje u okviru dnevnog boravka i dve spavace sobe sa francuskim lezajem. Apartman poseduje kopletno opremljenu cajnu kuhinju sa mini barom, TV(u svakoj prostoriji) , DVD plejer, Wireless internet, direktnu telefonsku liniju, sef za dragocenosti, peglu sa daskom za peglanje. Kupatilo sa tus kabinom i fenom za kosu.

0

 likes / 0 Comments

Arhiva

> <
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec