BLOG CATEGORIES:
PRETRAGA:
04
мар-2020

Apartman ANĐELA 3*

2020, Crna Gora, Tivat   /  

Gradska plaža je udaljena oko 200m

 

Apartman ANĐELA*** se nalazi u centralnom delu Tivta, u blizini Trga Magnolija, na 300m od Ljetnikovca Buća u Tivtu, a oko 600m je udaljen od Porto Montenegro Marine, koja je postala jedna od omiljenih utočišta jahti. Gradska plaža je udaljena oko 200m.

Apartman (50m2) poseduje spavaću sobu sa dva kreveta na sprat, dnevnu sobu sa ugaonom garniturom (“sofa bed” mehanizam) koja se otvara, kuhinju kompletno opremljenu belom tehnikom, kupatilo sa peškirima, veš-mašinom, fenom, pribor za peglanje veša,toaletnim priborom, balkon. Apartman je klimatizovan i ima CATV.

Nalazi se u stambenoj zgradi, koja ima lift. Na raspolaganju je  javni parking ispred zgrade (parkiranje na ulici) koji se naplaćuje. Za goste objekta moguće je organizovati transfer od/do aerodroma (uz dogovor sa vlasnikom objekta). Apartman je od aerodroma Tivat udaljen 4km. Moguće je iznajmljivanje bicikla i automobila (uz doplatu).

 

NAPOMENA: Termin i dužina boravka nisu unapred određeni.

Cena aranžmana obuhvata:

  • Smeštaj u apartmanu na bazi dnevnog najma 

Cena aranžmana ne obuhvata:

  • Prevoz
  • BT koja se plaća na licu mesta prema odluci Vlade Republike Crne Gore

Uslovi plaćanja: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intese na dan plaćanja.

Način plaćanja:

  • Prilikom rezervacije plaća se 30% od vrednosti aranžmana, ostatak 15 dana pred put ili čekovima građana do 31.12 2020. godine.
  • Administrativnom zabranom 30% prilikom rezervacije, za ostatak iznosa (zaključno sa 31.12.2020. godine) korisnik usluga je dužan da u roku od dva radna dana nakon uplate akontacije dostavi Organizatoru Rešenje o administrativnoj zabrani (formular izdaje Organizator), overen i potpisan od strane Poslodavca.
  • Platnim karticama (Visa, Dina, Master, Maestro, American) – vlasnici kartica Banca Intesa mogu plaćati aranžmane na rate (do 6 rata) bez kamate. 

0

 likes / 0 Comments

Arhiva

> <
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec