BLOG CATEGORIES:
PRETRAGA:
18
нов-2019

EVIA SPECIJAL

Specijalne cene samo za Vas … 

PEFKI – 10 NOĆI + BUS+TRAJEKT U CENI

VILA JOULA Nalazi se 60 metara od plaže i ure đenog šetališta.SADRŽAJ: Vila raspolaže sa studijima (1/2 i 1/3), za dve ili tri osobe, i dva duplex apartmana 1/4 za četiri osobe i sofom na razvlačenje. Studio, u zavisnosti od strukture, ima dva klasična ležaja ili jedan francuski i jedan klasi čni ležaj. Duplex apartmani imaju dve odvojene spava će sobe,svaka sa jednim klasičnim i jednim francuskim ležajem. U jednom od duplex apartmana se nalazi sofa na razvlačenje. Svi studiji i apartmani imaju kompletno opremljenu kuhinju sa posuđem, frižider, aspirator, TWC, TV, no ćni stočić, balkon , WI-FI, klima uređaj – uključen u cenu. Površina studija je cca 25 kvm + balkon. Površina apartmana je cca 40 kvm + balkon. Smeštajne jedinice se nalaze na prvom spratu osim jednog duplex apartmana koji se nalazi u prizemlju. USLUGA: Najam apartmana. Posteljina I peskiri menjaju se na 5 dana.

VILA ELENI  Mesto Asmini. Vila je okružena prelepom b orovom šumom i nalazi se na oko 50 metara od mora i 300 metara od kupalista,centra mesta i plaze.SADRŽAJ: Vila raspolaže komfornim trokrevetnim apartmanima. Svaki apartman ima odvojenu spavacu sobu sa francuskim i klasičnim ležajem kao i odvojenu, kompletno opremljenu ku hinju,sporet sa dve ringle,posuđe, frižider, aspirator, TWC, TV, balkon, WI-FI, klima uređaj – uključen u cenu. Postoji mogucnost dodavanja pomocnog lezaja. Površina apartmana je cca 35 kvm i svi se nalaze na prvom spratu. USLUGA: Najam apartmana.Posteljina I peskiri menjaju se na 5 dana.

 

VILA VOULA  Nalazi se 70 metara od plaže i ure đenog šetališta pored kojeg se nalazi nekoliko restorana,taverne sa muzikom, prodavnice,pekara… SADRZAJ: Vila raspolaže sa dva studija i jednom sobom (1 /3) za tri osobe I jednim duplex apartmanom (1/6) za šest osoba. Duplex apartman ima dve odvojene spavaće sobe sa po jednim francuskim (140) i klasicnim ležajem i odvojenu, kompletno opremljenu kuhinju,spor et sa dve ringle i rernom, posuđe, frižider, aspirator, WI-FI, TWC, TV, no ćni stočić, balkon, klima uređaj – uključen u cenu. Trokrevetni studiji imaju kompletno opremljenu kuhinju,sporet sa dve ringle,posuđe, frižider, aspirator, WI-FI, TWC, TV, noćni stočić, balkon, klima uređaj – uključen u cenu. Trokrevetna soba ima francuski i klasičan ležaj.Povrsina studija je cca 25 kvm + balkon. P ovršina duplex apartmana je cca 40 kvm + balkon. Sve smeštajne jedinice se nalaze na prvom spratu. USLUGA: Najam apartmana.Posteljina I peskiri menjaju se na 5 dana.

 

VILA PANORAMA Vila Panorama nalazi se u okviru sopstvenog vrta sa puno zelenila i cveca na udaljenosti od 70 metara od setalista i mora , od plaze oko 150m i oko 200 metara od centra letovalista.Poseduje sopstveni parking prostor. Smestajni kapaciteti se nalaze na prvom spratu. Vila raspolaze dvokrevetnim (1/2) I trokrevetnim (1/3) apartmanima kao i dupleks apartmanima za cetiri do sest osoba.Svi apartmani su odvojenom spavacom sobom i odvojenom,kompletno opremljenom kuhinjom sa posudjem,frizider,reso sa dve ringle,mikrotalasnu rernu,TWC,TV,ogledalo i nocni stocic,klima uredjaj,internet-ukljuceni u cenu,balkon.Dupleks apartmani imaju dve odvojene spavaće sobe sa po dva do tri ležaja,predsoblje I odvojen u kuhinju. Povrsina dupleksa je cca 50kvm + balkon 6m x 1m. Povrsina apartmana je cca 25kvm + balkon 6m x 1m USLUGA: Najam apartmana..Posteljina I peskiri menjaju se na 5 dana.

 

KOSTAS I ELENI  Nalazi se na udaljenosti 60 metara od mora i uredjenog setalista,oko 100 metara od supermarketa i oko 180metara do centra Pefkija. Vila poseduje parking prostor. Sve smestajne jedinice nalaze se na prvom spratu.Vila raspolaze sa dvokrevetnim (1/2) I trokrevetnim (1/3) apartmanima kao i trokrevetim, cetvorokrevetnim i petokrevetnim dupleks apartmanima.Svaki apartman ima kompletno opremljenu kuhinju sa posudjem,frizider,reso sa dve ringle,aspirator,TWC,TV,ogledalo I nocni stocic,klima uredjaj I internet-ukljuceni u cenu.Dulex apartman ima dve odvojene spavace sobe sa dva do tri lezaja,svaka sa TV I klima uredjajem.Povrsina apartmana je cca 25 kvm + balkon (6m x 1,5m). Površina duplex apartmana je cca 40 kvm + balkon (6m x 1,5m). USLUGA: Najam apartmana.Posteljina I peskiri menjaju se na 5 dana.

 

 Vila JANA  Nalazi na prvoj liniji do mora,na samom pocetku setalista i oko 200 metara od centra letovalista Pefki. Og gradske plaze I centra grada udaljena je oko 250 metara. Studiji imaju direktan pogled na more. Vila raspolaže sa dvokrevetnim (1/2) i tro krevetnim (1/3) studijima raspoređenim u prizemlju, na prvom i drugom spratu.Svaki studio ima kompletno opremljenu kuhinju sa posudjem,frizider,reso sa dve ringle,aspirator,TWC,TV,ogledalo i nocni stocic,klima uredjaj i internet-ukljuceni u cenu,balkon.Studiji koji se nalaze u prizemlju imaju uredjen prostor sa garniturom za sedenje. Povrsina studija je cca 20kvm + balkon 3m x 2m. USLUGA: Najam apartmana.Posteljina I peskiri menjaju se na 5 dana.

 

Vila MARAJANI  Nalazi se na udaljenosti od 130 metara od setalista, plaze i centra mesta,okruzena zelenilom i cvecem.. SADRZAJ: Sve smestajne jedinice nalaze se u prizemlju.Balkoni su na visokom prizemlju do 1m visine. Vila Marajani poseduje dvokrevetne(1/2) i trokrevetne (1/3) apartrmane I komforne cetvorokrevetne (1/4) apartmane tipa studio.Svaki studio i apartman ima kompletno opremljenu kuhinju sa posudjem,frizider,reso sa dve ringle,aspirator,TWC,TV, ogledalo i nocni stocic,klima uredjaji internet-ukljuceni u cenu.Povrsina apartmana je cca 20 kvm-dvokrevetni app do 30 kvm cetvorokrevetni app + balkon 2,80m x 1,70m.Povrsina studia je cca25-30kvm. USLUGA: Najam apartmana.Posteljina I peskiri menjaju se na 5 dana.

 

VILA ARETI 1  Nalazi se na prvoj liniji do mora, 60m od šetališta i 100m od velike gradske plaze.SADRZAJ: Komforna, lepo opremljena vila, raspolaže sa jednom spavaćom sobom sa fracuskim ležajem za dve osobe, velikim dnevnim boravkom sa ležajem za jos d ve osobe i sofom (180cm). Vila ima odovjenu kompletno opremljenu kuhinju, frižider sa komorom, rešo i posuđe. Ispred vile je lepo u ređen prostor sa garniturom za sedenje i roštiljem. Ima svoj parking prostor. Pogodna je za dve manje ili jednu veću porodicu.USLUGA: Najam apartmana.Posteljina I peskiri menjaju se na 5 dana.

 

VILA MARTA  Nalazi se u mirnom delu Pefkija na oko 100 metara od plaže I šetališta.

 Vila raspolaže sa velikim duplex apartmanima za maksimum 6 osoba i apartmanima dve ili tri osobe. Svi studiji i apartmani imaju kompletno opremljenu kuhinju sa posuđem, frižider sa komorom, TWC, TV, noćni stočić, balkon sa tendom , WI-FI, klima uređaj – uključen u cenu. Smeštajne jedinice se nalaze na prvom spratu .

 

VILA MERI  Nalazi se u mirnom delu Pefkija na oko 150 metara od plaže i šetališta.

Vila raspolaze sa duplex apartmanima za cetri osobe i dvokrevetnim apartmanima. Svi apartmani imaju kompletno opremljenu kuhinju sa posuđem, frižider sa komorom, TWC, TV, noćni stočić, balkonom , WI-FI, klima uređaj – uključen u cenu. Vila ima uređeni vrt okruzen borovom sumom i roštilj koji je na raspolaganju gostima. Poseduje parking . Smeštajne jedinice se nalaze na prvom spratu .

 

VILA JENNY  Nalazi se u centru Pefkija , 80 metara od plaže I šetališta.

Vila raspolaže sa studijima (1/2 i 1/3), za dve ili tri osobe. Svi studiji imaju kompletno opremljenu kuhinju sa posuđem, frižider, aspirator, TWC, TV, noćni stočić, balkon sa tendom , WI-FI, klima uređaj – uključen u cenu. Smeštajne jedinice se nalaze u prizemlju I na prvom spratu I orjentisane su prema dvoristu sa puno zelenila.  Vila poseduje sopstveni parking prostor.

 

VILA ARETI  Vila se nalazi na prvoj liniji do mora, na samom šetalištu gradića Pefki. Vila je okružena prodavnicama, tavernama, uređenim parkom sa igrama za decu…Vila raspolaže sa apartmanima za tri do četiri osobe. Svi apartmani imaju francuski i klasičan ležaj uz mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja, kompletno opremljenu kuhinju sa posuđem, frižider, aspirator, TWC, TV, balkon, klima uređaj – uključen u cenu. Površina apartmana je cca 25 kvm + terasa. Sve smeštajne jedinice se nalaze na prvom spratu.

 

VILA ANASTASIA  Nalazi se u mirnom delu Pefkija , 100 metara od plaže i šetališta.Vila raspolaže sa apartmanima ( 1/2 i 1/3 ) i studijima za ( 1/2 i 1/3 ) . Svi studiji i apartmani imaju kompletno opremljenu kuhinju sa posuđem, frižider, TWC, TV, noćni stočić, balkon sa tendom , WI-FI, klima uređaj – uključen u cenu. Smeštajne jedinice se nalaze na prvom spratu i orjentisane su ka ulici.

SINDIKALNE GRUPE!!! – 10 NOĆI + BUS+TRAJEKT U CENI

 

EVIJAPEFKI

VILE: ANASTASIA, MARTA, MERI, JENNY, ELENI ASMINI, ARETI, JOULA, VOULA, PANORAMA, KOSTAS I ELENI, MARAJANI, JANA, ARETI 1

 

    31.05.2020. – 80 E            23.09.2020. – 75 E

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

Smeštaj u izabranom objektu na bazi 10 noćenja

Prevoz modernim turističkim autobusima, KLIMA, TV, VIDEO

Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

Polisu putno-zdravstvenog osiguranja

Individualne troškove i fakultativne izlete

POPUSTI I DOPLATE: NEMA

POPUST ZA SOPSTVENI PREVOZ: NEMA

NAČIN PLAĆANJA:

30% od cene aranžmana prilikom rezervacije. Ostatak aranžmana minimum 15 dana pre početka putovanja;  Mesečnim ratama (bez uvećanja) putem čekova građana ili administrativnom zabranom (samo firme za koje u agenciji dobijete odobrenje), zaključno sa 15.12.2020. godine;  

0

 likes / 0 Comments

Arhiva

> <
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec