PRETRAGA:
03
дец-2018

EVIA SPECIJAL

Specijalne cene samo za Vas … 

Polazak 30.05. trajanje 31.05.-10.06.2019.

Paket aranžman: 65€

ARETI :

Vila se nalazi na prvoj liniji do mora, na samom  šetalištu gradića Pefki. Vila je okružena prodavnicama, tavernama, uređenim parkom  sa igrama za decu…  Vila ras polaže sa studijima za tri do četiri osobe. Svi studiji imaju francuski i klasičan uz mogucnost dodavanja pomoćnog ležaja, kompletno opremljenu kuhinju sa posu đem, frižider, aspirator, TWC, TV, balkon, klima ure đaj – uključen u cenu.Površina studija je cca 25 kvm + terasa. Sve smeštajne jedinice se nalaze na prvom spratu.

USLUGA: Najam apartmana. Posteljina I peskiri menjaju se na 5 dana.

JOULA:

Nalazi se 60 metara od plaže i ure đenog šetališta.SADRŽAJ: Vila raspolaže sa studijima (1/2 i 1/3), za dve ili tri osobe, i dva duplex apartmana 1/4 za četiri osobe i sofom na razvlačenje. Studio, u zavisnosti od strukture, ima dva klasična ležaja ili jedan francuski i jedan klasi čni ležaj. Duplex apartmani imaju dve odvojene spava će sobe,svaka sa jednim klasičnim i jednim francuskim ležajem. U jednom od duplex apartmana se nalazi sofa na razvlačenje. Svi studiji i apartmani imaju kompletno opremljenu kuhinju sa posuđem, frižider, aspirator, TWC, TV, no ćni stočić, balkon , WI-FI, klima uređaj – uključen u cenu. Površina studija je cca 25 kvm + balkon. Površina apartmana je cca 40 kvm + balkon. Smeštajne jedinice se nalaze na prvom spratu osim jednog duplex apartmana koji se nalazi u prizemlju. USLUGA: Najam apartmana. Posteljina I peskiri menjaju se na 5 dana.

ELENI:

 Mesto Asmini. Vila je okružena prelepom b orovom šumom i nalazi se na oko 50 metara od mora i 300 metara od kupalista,centra mesta i plaze.SADRŽAJ: Vila raspolaže komfornim trokrevetnim apartmanima. Svaki apartman ima odvojenu spavacu sobu sa francuskim i klasičnim ležajem kao i odvojenu, kompletno opremljenu ku hinju,sporet sa dve ringle,posuđe, frižider, aspirator, TWC, TV, balkon, WI-FI, klima uređaj – uključen u cenu. Postoji mogucnost dodavanja pomocnog lezaja. Površina apartmana je cca 35 kvm i svi se nalaze na prvom spratu. USLUGA: Najam apartmana.Posteljina I peskiri menjaju se na 5 dana.

VOULA:

Nalazi se 70 metara od plaže i ure đenog šetališta pored kojeg se nalazi nekoliko restorana,taverne sa muzikom, prodavnice,pekara… SADRZAJ: Vila raspolaže sa dva studija i jednom sobom (1 /3) za tri osobe I jednim duplex apartmanom (1/6) za šest osoba. Duplex apartman ima dve odvojene spavaće sobe sa po jednim francuskim (140) i klasicnim ležajem i odvojenu, kompletno opremljenu kuhinju,spor et sa dve ringle i rernom, posuđe, frižider, aspirator, WI-FI, TWC, TV, no ćni stočić, balkon, klima uređaj – uključen u cenu. Trokrevetni studiji imaju kompletno opremljenu kuhinju,sporet sa dve ringle,posuđe, frižider, aspirator, WI-FI, TWC, TV, noćni stočić, balkon, klima uređaj – uključen u cenu. Trokrevetna soba ima francuski i klasičan ležaj.Povrsina studija je cca 25 kvm + balkon. P ovršina duplex apartmana je cca 40 kvm + balkon. Sve smeštajne jedinice se nalaze na prvom spratu. USLUGA: Najam apartmana.Posteljina I peskiri menjaju se na 5 dana.

PANORAMA:

Vila Panorama nalazi se u okviru sopstvenog vrta sa puno zelenila i cveca na udaljenosti od 70 metara od setalista i mora , od plaze oko 150m i oko 200 metara od centra letovalista.Poseduje sopstveni parking prostor. Smestajni kapaciteti se nalaze na prvom spratu. Vila raspolaze dvokrevetnim (1/2) I trokrevetnim (1/3) apartmanima kao i dupleks apartmanima za cetiri do sest osoba.Svi apartmani su odvojenom spavacom sobom i odvojenom,kompletno opremljenom kuhinjom sa posudjem,frizider,reso sa dve ringle,mikrotalasnu rernu,TWC,TV,ogledalo i nocni stocic,klima uredjaj,internet-ukljuceni u cenu,balkon.Dupleks apartmani imaju dve odvojene spavaće sobe sa po dva do tri ležaja,predsoblje I odvojen u kuhinju. Povrsina dupleksa je cca 50kvm + balkon 6m x 1m. Povrsina apartmana je cca 25kvm + balkon 6m x 1m USLUGA: Najam apartmana..Posteljina I peskiri menjaju se na 5 dana.

KOSTAS I ELENI :

Nalazi se na udaljenosti 60 metara od mora i uredjenog setalista,oko 100 metara od supermarketa i oko 180metara do centra Pefkija. Vila poseduje parking prostor. Sve smestajne jedinice nalaze se na prvom spratu.Vila raspolaze sa dvokrevetnim (1/2) I trokrevetnim (1/3) apartmanima kao i trokrevetim, cetvorokrevetnim i petokrevetnim dupleks apartmanima.Svaki apartman ima kompletno opremljenu kuhinju sa posudjem,frizider,reso sa dve ringle,aspirator,TWC,TV,ogledalo I nocni stocic,klima uredjaj I internet-ukljuceni u cenu.Dulex apartman ima dve odvojene spavace sobe sa dva do tri lezaja,svaka sa TV I klima uredjajem.Povrsina apartmana je cca 25 kvm + balkon (6m x 1,5m). Površina duplex apartmana je cca 40 kvm + balkon (6m x 1,5m). USLUGA: Najam apartmana.Posteljina I peskiri menjaju se na 5 dana.

 Vila JANA

 Nalazi na prvoj liniji do mora,na samom pocetku setalista i oko 200 metara od centra letovalista Pefki. Og gradske plaze I centra grada udaljena je oko 250 metara. Studiji imaju direktan pogled na more. Vila raspolaže sa dvokrevetnim (1/2) i tro krevetnim (1/3) studijima raspoređenim u prizemlju, na prvom i drugom spratu.Svaki studio ima kompletno opremljenu kuhinju sa posudjem,frizider,reso sa dve ringle,aspirator,TWC,TV,ogledalo i nocni stocic,klima uredjaj i internet-ukljuceni u cenu,balkon.Studiji koji se nalaze u prizemlju imaju uredjen prostor sa garniturom za sedenje. Povrsina studija je cca 20kvm + balkon 3m x 2m. USLUGA: Najam apartmana.Posteljina I peskiri menjaju se na 5 dana.

Vila MELI:

Vila Meli se nalazi u mirnom delu letovališta, na 100m od plaže i šetališta. Svi apartmani su orjentisani prema moru.SADRŽAJ :Smeštajni kapaciteti se nalaze na visokom prizemlju (1,5m od tla). Vila raspolaze trokrevetnim (1/3) i četvorokrevetnim (1/4) apartmanima. Trokrevetni apartmani imaju odvojenu spavacu sobu sa francuskim lež ajem i izlaz na terasu. U trpezariji se nalazi leža j – sofa za jednu osobu. Cetvorokrevetni apartmani poseduju dve spavace sobe u jednoj se nalazi francuski ležaj i ima izlaz na terasu, druga spavaca soba je odvojena kliznim vratima od trpezarije i u njoj se nalazi sofa od 180cm i fotelja na razvlačenje. Na drugu terasu se izlazi iz trpezarijsko – kuhinjskog dela. U trpezariji se nalase sto i stolice i kompletno opremljena kuhinja sa velikim frižide rom sa komorom, reso sa dve ringle, aspirator. Napred je zasebna terasa (5×1.80m) orjentisana prema moru sa garniturom za sedenje. Svi apartmani imaju komarnike, TV, A/C, TWC, WI/FI. Vila poseduje lepo uređeno dvorište i parking prostor pored vile.USLUGA: Najam apartmana.Posteljina i peskiri menjaju se na 5 dana.

 

 

 

Vila MARAJANI

Nalazi se na udaljenosti od 130 metara od setalista, plaze i centra mesta,okruzena zelenilom i cvecem.. SADRZAJ: Sve smestajne jedinice nalaze se u prizemlju.Balkoni su na visokom prizemlju do 1m visine. Vila Marajani poseduje dvokrevetne(1/2) i trokrevetne (1/3) apartrmane I komforne cetvorokrevetne (1/4) apartmane tipa studio.Svaki studio i apartman ima kompletno opremljenu kuhinju sa posudjem,frizider,reso sa dve ringle,aspirator,TWC,TV, ogledalo i nocni stocic,klima uredjaji internet-ukljuceni u cenu.Povrsina apartmana je cca 20 kvm-dvokrevetni app do 30 kvm cetvorokrevetni app + balkon 2,80m x 1,70m.Povrsina studia je cca25-30kvm. USLUGA: Najam apartmana.Posteljina I peskiri menjaju se na 5 dana.

VILA NIKOS

Nalazi se u mirnom delu letovalista 80m od plaže i šetališta.SADRZAJ: Vila raspolaze dvokrevetnim apartmanima sa pomoćnim lezajem – sofa koja se nalazi u trpezarijskom delu. Apartmani su na prvom spratu. Svaki apartman se sastoji od:spavace sobe odvojene vratima sa dva spojena klasična lezaja. Iz spavace sobe se izlazi na terasu. U trpezariji se nalazi sofa od 180 cm. Kuhinja je kompletno opremljena, veliki frizider sa komorom, reso sa dve ringle, aspiratorom i posudjem za predvidjen broj osoba. Svi apartmani imaju TV, A/C, TWC, WI/FI. Najam apartmana.Posteljina I peskiri menjaju se na 5 dana.

 

Paket aranžman: 65€

NACIN PLACANJA:

Prva rata prilikom rezervacije 30%,a ostatak na jednake rate do 12/2019.

USLOVI ZA DECU:

Deca od 0-2 godine imaju besplatan boravak i ne koriste nikakve usluge

Deca do 12 god. 60€ ,imaju sediste u busu i lezaj u apartmanu.

Popusti vaze u pratnji minimum dve odrasle osobe.

-Putnici koji koriste sopstveni prevoz nemaju umanjenje

ARANŽMAN OBUHVATA:

Smeštaj u izabranoj vili – 10  noćenja na bazi najma studija ili apartmana  klima uređaj, autobuski prevoz, trajekt na relaciji Glifa- Agiokampos-Glifa; troškove pratioca, troškove predstavnika.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

Međunarodno putno zdravstveno osiguranje , Individualne troškove, usluge koje nisu predviđene programom I troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa utovanja I predstavljaju zaseban ugovor

0

 likes / 0 Comments

Arhiva

> <
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec