BLOG CATEGORIES:
PRETRAGA:
08
окт-2019

Hotel JENNY ***

150m od plaze

Lokacija: 150m od plaže, 50m od centra.
Sadržaj: Restoran, bazen, bar pored bazena. Objekat ima WiFi konekciju
Smeštaj: Klasične sobe za dve, tri ili četiri osobe.
Oprema: Sve sobe imaju terasu i TWC, A/C.
Ležajevi: Standardni francuski i single ležajevi.
Klima: Korišćenje klime se ne doplaćuje
Ishrana: Buffet polupansion, piće nije uključeno u cenu
Pogodnosti: Za sve one koji vole miran odmor, malo mesto, prelepu peskovitu plažu – odličan hotel cena još bolja

 • Boravišna taksa: 1,50€ po sobi dnevno (plaća se na licu mesta, direktno vlasniku. Nije sastavni deo aranžmana)
HOTEL JENNY*** DVOJE PLAĆAJU – ČETVORO LETUJU u četvorokrevetnoj sobi
  Cene u tabeli su na bazi 10 HB u eurima po osobi

 

 • Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datume iz tabele
 • Smena označena *  19.09.2018 – 25.09.2018 je isključivo na 6 noći – sopstveni prevoz.
 • Plaćanje dinarski po prodajnom kursu ProCredit banke.

USLOVI ZA DECU:

  • U dvokrevetnoj sobi dete do 4.99 godina besplatno
  • U četvorokrevetnoj sobi dva deteta do 14 godina gratis
  • U četvorokrevetnoj sobi – tri odrasla + 1 dete do 13.99god, treći odrasli ima popust 50%,dete je gratis
  • U četvorokrevetnoj sobi – peta osoba dete do 4.99 na zajedničkom ležaju gratis, dete od 5 godina na zajedničkom ležaju plaća 10eura dnevno

NAPOMENA: Program putovanja i termini po hotelima odnose se na programe putovanja i termine destinacija za koje su hoteli vezani i sastavni su deo ovog cenovnika. Cene u cenovnicima za hotele su bez prevoza, moguće je rezervisati prevoz putnika za svaki od hotela po ceni autobuske karte iz važećih cenovnika za destinaciju. VAŽNA NAPOMENA:

  U opisima smeštaja jasno je naznačeno da li smeštajni objekti imaju WiFi. Ukoliko objekat ima WiFi to ne podrazumeva i dostupnost mreže u sobama, već se ruter nalazi najčešće u zajedničkim prostorijama (prijemni deo, recepcioni deo). Takođe, WiFi je uglavnom slab (naročito na ostrvima), trpi veliki broj korisnika, pa je za očekivati slab protok. Takođe, agencija ne preuzima odgovornost u slučaju nestanka interneta u nekoj od smena tokom sezone usled bilo kojih okolnosti (kvarovi, prekid ugovora sa provajderom od strane vlasnika i obrnuto i slično). WiFi nije obavezan deo opreme u apartmanima i studijima.
USLOVI PLAĆANJA

Napomena: sve cene u tabelama date su u eurima, a plative su isključivo u dinarskoj protivvrednosti prema prodajnom kursu ProCredit Banke na dan uplate,gotovinom,čekovima građana,platnim karticama ili uplatom na tekući račun Organizatora putovanja. Cena aranžmana garantovana je samo za uplaćeni deo ukupne sume, ostatak je podložan promeni u slučaju velike oscilacije kursa na monetarnom tržištu. Prilikom sklapanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA

– Akontacija 40% prilikom sklapanja ugovora

– Ostatak u jednakim mesečnim ratama svakog 15. u mesecu, tako da ceo iznos bude uplaćen minimum 14 dana pre početka korišćenja aranžmana

– Za smene u maju plaćanje se vrši u celosti do polaska

2. UPLATA NA RATE – ČEKOVI GRAĐANA

– Akontacija 40% prilikom sklapanja ugovora

– Ostatak u jednakim mesečnim ratama. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12.2019. godine. Pre početka korišćenja aranžmana rate se uplaćuju unapred, a za rate koje dospevaju na naplatu posle iskorišćenog aranžmana – minimum 14 dana pre početka korišćenja aranžmana deponuju se čekovi građana po prodajnom kursu Pro Credit Banke na dan deponovanja.

3. UPLATA NA RATE – ADMINISTRATIVNA ZABRANA

– Akontacija 40% prilikom sklapanja ugovora

– Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani ( formular korisniku izdaje Organizator I jedan overen primerak Rešenja korisnik vrati Organizatoru, a najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a zadnja rata dospeva 15.12.2019. godine.Preostali iznos duga koji ide preko administrativne zabrane obračunava se po prodajnom kursu ProCredit Banke na dan izdavanja Rešenja o administrativnoj zabrani. Organizator zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

0

 likes / 0 Comments

Arhiva

> <
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec