BLOG CATEGORIES:
PRETRAGA:
04
феб-2020

Ofrynio beach – ONLINE

Pregled slobodnih kapaciteta

Ofrinio Beach se nalazi u blizini Asprovalte (na udaljenosti svega 26km), oko 100km istočno od Soluna. Ofrinio Beach je malo mesto, sa nešto više od 1000 stanovnika koji se uglavnom bave turizmom, poljoprivredom i ribolovom. Ovo mesto je poznato po uzgajanju badema, maslina, grožđa, ali i po rakiji „tsipouro“.

Letovanje na Ofrinio Beach-u ponudiće vam kristalno plavo more i široku dugu plažu prekrivenu belim peskom i šljunkom. Ono što ne treba da propustite u Ofriniju je Trg Svetog Đrođa, omiljeno mesto meštana za druženje sa prijateljima. Kristalno plavo more i široka duga plaža prekrivena belim peskom i šljunkom, odlike su plaže Ofrynio gde možete uživati u kupanju ili u ispijanju kafe ispod suncobrana. Za ručak ili večernji izlazak izaberite neki od ribljih restorana ili tradicionalnih grčkih taverni, uz obavezan cipuro ili uzo kao aperitiv.  A kada ste već tu, kupite lokalne proizvode, cipuro, masline i bademe, po kojima je ovo mesto poznato.

Prodavnice, supermarketi kao i raznovrsna ponuda smeštaja u hotelima i apartmanima, učiniće Vaše letovanje još potpunijim i omogućiti da ovde pronađete sve sto želite za Vaš idealan odmor.Ukoliko želite destinaciju koja je dovoljno blizu, a još uvek nije previse poznata među domaćim turistima – Ofrinio Beach je pravi izbor za vas. 

 

0

 likes / 0 Comments

Arhiva

> <
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec