PRETRAGA:
08
окт-2018

ORELLE

Mali francuski ski centar

Orelle je mali francuski ski centar koji je deo skijaškog kompleksa Tri Doline. Povezan je gondolom sa Val Thorens-om.

Val Thorens  je ski centar koji kombinuje najbolje skijanje sa najboljom atmosferom! Nalazi se u srci najveće skijaške regije na svetu (Tri Doline – 3 Vallees) koja ima 600km sređenih staza za sve vidove skijaških sportova sa 320 obeleženih staza i 174 liftova. Nalazi se na nadmorskoj visini od 2300m i zbog toga je najviši ski centar u Evropi. Zbog tog položaja i preko 20% područja je pod veštačkim snegom može da garantuje izuzetno dobro skijanje. Poseduje mrežu od 30 moćnih i udobnih žičara među kojima je i čuvena kabinska žičara CARON kapaciteta 150 osoba koja prevozi skijaše i bordere na najviši vrh Karon na 3200 metara nadmorske visine.

Val Thorens je otvoren kako početnike tako i za profesionalace u svim zimskim sportovima. Zbog velike raznolikosti terena i pejzaža omogućava uživanje u vožnji borda kao i sve vrste skijanja: alpsko skijanje, skijanje po hupserima, telemark, skijanje van staza, skijanje po glečeru, ekstremno skijanje.

PROGRAM

1.DAN
Polazak sa parkinga u bloku 42 preko puta OTC BUVLJAK (ulaz iz ulice Jurija Gagarina) u ranim večernjim časovima.

2.DAN
Dolazak u Orelle i smeštaj u apartmane u podnevnim časovima. Nastavak ka Val Thorensu i smeštaj u popodnevnim časovima.

3-8.DAN
Šestodnevno skijanje na Val Thorens-u.

9.DAN
Spremanje za put, raspremanje apartmana, odjava. Polazak iz Val Thorensa i dolazak do Orela gde nakon pakovanja putnika krećemo nazad za Srbiju. Poseta nekom od šoping centara u okolini Milana.

10.DAN
Dolazak u Beograd

PAKET ARANŽMAN U FRANCUSKOJ OBUHVATA PREVOZ+ 7 NOCENJA + SKI PASS

Studio za 4 osobe: Dnevni boravak sa kuhinjom, sofa na razvlačenje za dve osobe u dnevnom boravku, krevet na sprat u predsoblju, sto za ručavanje, kupatilo sa tušem, WC, terasa. Apartman za 4 odobe: Dnevni boravak sa kuhinjom, sofa na razvlačenje za dve osobe u dnevnom boravku, bračni krevet u odvojenoj sobi, sto za ručavanje, kupatilo sa tušem, WC, terasa. Apartman za 5 odobe: Dnevni boravak sa kuhinjom, sofa na razvlačenje za dve osobe i krevet u dnevnom boravku, bračni krevet u odvojenoj sobi, sto za ručavanje, kupatilo sa tušem, WC, terasa. Apartman za 6 osobe: Dnevni boravak sa kuhinjom, sofa na razvlačenje za dve osobe, bračni krevet u odvojenoj sobi, dva single kreveta u odvojenoj sobi, sto za ručavanje, kupatilo sa tušem, WC, terasa. Apartman za 8 osobe: Dnevni boravak sa kuhinjom, sofa na razvlačenje za dve osobe, dve odvojene sobe sa bračnim krevetom, dva single kreveta u odvojenoj sobi, sto za ručavanje, kupatilo sa tušem, WC, terasa.
 
CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
 • Autobuski prevoz na relacijama prema programu autobusima visoke turističke kategorije (audio, video, A/C, tv i dvd oprema),
 • 7 noćenja u apartmanima Residence Le Hameau des Eaux d’Orelle ***,
 • 6 dana ski pass Val Thorens + Orelle,
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana,
 • Organizaciju putovanja u celini.
CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
 • Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje sa skijaškim rizikom 1600rsd (Osigurana suma 5000 eur, UNIQA osiguranje)
 • Boravišna taksa (uplata u agenciji) 6,3 €
 • Završno čišćenje 50-100 €
 • Peškiri za SPA 5€
 • Depozit za apartman 500 €
 • Individualne troškove putnika

od 320€ 08.03 – 17.03.2019

od 295€ 15.03 – 24.03.2019

NACIN PLACANJA:

GOTOVINOM – 
Depozit 50 prilikom rezervacije, 50€ mesec dana nakon prijave , ostatak u ratama najkasnije do 15 dana pre početka aranžmana.

* Za aranžmane zimovanja čiji ukupan iznos ne prelazi 100€ – depozit 2000RSD prilikom rezervacije, II rata 30€ dve nedelje nakon prijave, ostatak najkasnije do 15 dana pre početka aranžmana.

CEKOVIMA-
Mogućnost plaćanja u ratama u zavisnosti od datuma prijavljivanja.

PREKO RACUNA- 
Uz profakturu izdatu od strane agencije koja mora biti realizovana do 7 dana od datuma izdavanja.

Rok za prijavljivanja je 10 dana pred polazak na putovanje. Aranžman je rađen na bazi minimum 40 prijavljenih putnika.
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.

Cena je garantovana za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja. AGENCIJA zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi ugovor. Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije “Special travel agency” uskljadjen sa YUTA standardom.

UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima kako na polasku, tako i u toku trajanja aranžmana i boravka na destinaciji. 

0

 likes / 0 Comments

Arhiva

> <
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec