08
окт-2018

ORELLE

Mali francuski ski centar

Orelle je mali francuski ski centar koji je deo skijaškog kompleksa Tri Doline. Povezan je gondolom sa Val Thorens-om.

Val Thorens  je ski centar koji kombinuje najbolje skijanje sa najboljom atmosferom! Nalazi se u srci najveće skijaške regije na svetu (Tri Doline – 3 Vallees) koja ima 600km sređenih staza za sve vidove skijaških sportova sa 320 obeleženih staza i 174 liftova. Nalazi se na nadmorskoj visini od 2300m i zbog toga je najviši ski centar u Evropi. Zbog tog položaja i preko 20% područja je pod veštačkim snegom može da garantuje izuzetno dobro skijanje. Poseduje mrežu od 30 moćnih i udobnih žičara među kojima je i čuvena kabinska žičara CARON kapaciteta 150 osoba koja prevozi skijaše i bordere na najviši vrh Karon na 3200 metara nadmorske visine.

Val Thorens je otvoren kako početnike tako i za profesionalace u svim zimskim sportovima. Zbog velike raznolikosti terena i pejzaža omogućava uživanje u vožnji borda kao i sve vrste skijanja: alpsko skijanje, skijanje po hupserima, telemark, skijanje van staza, skijanje po glečeru, ekstremno skijanje.

PROGRAM

1.DAN
Polazak sa parkinga u bloku 42 preko puta OTC BUVLJAK (ulaz iz ulice Jurija Gagarina) u ranim večernjim časovima.

2.DAN
Dolazak u Orelle i smeštaj u apartmane u podnevnim časovima. Nastavak ka Val Thorensu i smeštaj u popodnevnim časovima.

3-8.DAN
Šestodnevno skijanje na Val Thorens-u.

9.DAN
Spremanje za put, raspremanje apartmana, odjava. Polazak iz Val Thorensa i dolazak do Orela gde nakon pakovanja putnika krećemo nazad za Srbiju. Poseta nekom od šoping centara u okolini Milana.

10.DAN
Dolazak u Beograd

PAKET ARANŽMAN U FRANCUSKOJ OBUHVATA PREVOZ+ 7 NOCENJA + SKI PASS

Studio za 4 osobe: Dnevni boravak sa kuhinjom, sofa na razvlačenje za dve osobe u dnevnom boravku, krevet na sprat u predsoblju, sto za ručavanje, kupatilo sa tušem, WC, terasa. Apartman za 4 odobe: Dnevni boravak sa kuhinjom, sofa na razvlačenje za dve osobe u dnevnom boravku, bračni krevet u odvojenoj sobi, sto za ručavanje, kupatilo sa tušem, WC, terasa. Apartman za 5 odobe: Dnevni boravak sa kuhinjom, sofa na razvlačenje za dve osobe i krevet u dnevnom boravku, bračni krevet u odvojenoj sobi, sto za ručavanje, kupatilo sa tušem, WC, terasa. Apartman za 6 osobe: Dnevni boravak sa kuhinjom, sofa na razvlačenje za dve osobe, bračni krevet u odvojenoj sobi, dva single kreveta u odvojenoj sobi, sto za ručavanje, kupatilo sa tušem, WC, terasa. Apartman za 8 osobe: Dnevni boravak sa kuhinjom, sofa na razvlačenje za dve osobe, dve odvojene sobe sa bračnim krevetom, dva single kreveta u odvojenoj sobi, sto za ručavanje, kupatilo sa tušem, WC, terasa.
 
CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
 • Autobuski prevoz na relacijama prema programu autobusima visoke turističke kategorije (audio, video, A/C, tv i dvd oprema),
 • 7 noćenja u apartmanima Residence Le Hameau des Eaux d’Orelle ***,
 • 6 dana ski pass Val Thorens + Orelle,
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana,
 • Organizaciju putovanja u celini.
CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
 • Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje sa skijaškim rizikom 1600rsd (Osigurana suma 5000 eur, UNIQA osiguranje)
 • Boravišna taksa (uplata u agenciji) 6,3 €
 • Završno čišćenje 50-100 €
 • Peškiri za SPA 5€
 • Depozit za apartman 500 €
 • Individualne troškove putnika

od 320€ 08.03 – 17.03.2019

od 295€ 15.03 – 24.03.2019

NACIN PLACANJA:

GOTOVINOM – 
Depozit 50 prilikom rezervacije, 50€ mesec dana nakon prijave , ostatak u ratama najkasnije do 15 dana pre početka aranžmana.

* Za aranžmane zimovanja čiji ukupan iznos ne prelazi 100€ – depozit 2000RSD prilikom rezervacije, II rata 30€ dve nedelje nakon prijave, ostatak najkasnije do 15 dana pre početka aranžmana.

CEKOVIMA-
Mogućnost plaćanja u ratama u zavisnosti od datuma prijavljivanja.

PREKO RACUNA- 
Uz profakturu izdatu od strane agencije koja mora biti realizovana do 7 dana od datuma izdavanja.

Rok za prijavljivanja je 10 dana pred polazak na putovanje. Aranžman je rađen na bazi minimum 40 prijavljenih putnika.
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.

Cena je garantovana za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja. AGENCIJA zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi ugovor. Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije “Special travel agency” uskljadjen sa YUTA standardom.

UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima kako na polasku, tako i u toku trajanja aranžmana i boravka na destinaciji. 

0

 likes / 0 Comments

Arhiva

> <
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec