BLOG CATEGORIES:
PRETRAGA:
12
мар-2019

Ljoret de Mar

Opis

LOKACIJA: Nalazi se u Ljoret de Maru, na oko 400 m od plaže
HOTELSKA PONUDA: Poseduje restoran, bar, otvoreni bazen, teretanu, internet zonu
SOBE: Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV, balkon
USLUGA: Polupansion (doručak i večera – švedski sto).
POGODNOSTI: Okružen zelenilom

CENA ARANŢMANA OBUHVATA: · prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (visokopodni, sa klimom, TV-om i audio opremom) · smeštaj u Đenovi (2 noćenja sa doručkom – kontinentalni švedski sto) u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama · smeštaj u Španiji (6 noćenja u odabranom hotelu i mestu i na bazi odabrane usluge – obroci su na bazi švedskog stola) u 1/2 i 1/2+1 sobama · obilaske prema programu (Verona, Đenova, Monako, Monte Karlo, Kan, Nica, Sirmione) · troškove organizacije i voĎenja aranžmana · usluge licenciranog pratioca grupe CENA ARANŢMANA NE OBUHVATA: · Individualno meĎunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (osiguranje od otkaza ili prekidaturističkog putovanja. Plaća se u iznosu od 2% od ukupne cene aranžmana. Potrebne informacije mogu se dobiti u svim poslovnicama, ili putem telefona. PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OBE VRSTE OSIGURANJA. · obaveznu gradsku komunalnu taksu za Đenovu i okolinu (uvedena 15.09.2012, plaća se na recepciji hotela) – za boravak u hotelima sa 3* – 1.5 € po noćenju / po osobi, a za boravak u hotelima sa 4* – 2 € po noćenju / po osobi TAKSE SE PLAĆAJU NA RECEPCIJI HOTELA PRILIKOM PRIJAVLJIVANJA U HOTEL. · obaveznu gradsku komunalnu taksu za regiju Katalonije (uvodi se 01.11.2012., plaća se na recepciji hotela) – za boravak u hotelima sa 1*, 2* i 3* – 0.50 € po noćenju / po osobi, a za boravak u hotelima sa 4* – 1 € po noćenju / po osobi TAKSE SE PLAĆAJU NA RECEPCIJI HOTELA PRILIKOM PRIJAVLJIVANJA U HOTEL. · fakultativne izlete i ulaznice POPUSTI: · Deca ostvaruju popuste navedene u tabeli u pratnji dva punoplatežne osobe

  • Spajanje smena – cena druge smene se umanjuje za 50 € (odnosi se samo na paket aranžman, putnici koji putuju sopstvenim prevozom ne ostvaruju ovaj popust) DOPLATE: · Doplata za 1/1 sobu u Đenovi – 40 € · Za ručak, večeru ili All Inclusive (na bazi švedskog stola) – doplate su prema tabeli dnevno po osobi. Dodatni obroci i usluge mogu se doplatiti samo u hotelima u Španiji. U Đenovi postoji mogućnost samo noćenja sa doručkom. · POLASCI IZ DRUGIH MESTA (mora se najaviti prilikom rezervacije aranţmana)

SOPSTVENI PREVOZ: · CENA ARANŢMANA SE UMANJUJE ZA 80 € (odrasli) i 60 € (deca od 2-12 god.) · ako se ne koristi 1 noćenje u Đenovi – popust je 20 € po osobi · pre polaska na put podići u agenciji vaučer, koji mogu tražiti granične vlasti prilikom ulaska u druge zemalje · putnici koji putuju sopstvenim prevozom ne ostvaruju popust za spajanje smena · postoji mogućnost dodatnih noćenja uz doplatu u gradovima po izboru (raspitati se u agenciji)

NAĈINI PLAĆANJA ARANŢMANA: 1. 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja 2. 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama čekovima graĎana (uz doplatu od 1.5 % po mesecu, na deo koji se plaća odloženo) najkasnije do: 15.12.2019. 3. platne kartice (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express)

  1. dan BEOGRAD Polazak iz Beograda u 17 časova sa BAS stanice (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i peron polaska autobusa). Noćna voţnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Italiji uz usputne pauze radi odmora. 2. dan VERONA – ĐENOVA Dolazak u prepodnevnim časovima u grad ljubavi Veronu. Obilazak istorijskog centra grada: Trg Bra, Rimska Arena, El Liston, palata Barbieri, Via Mazzoni, Trg Bilja (Erbe), palata Mafei, Domus Mercatorum, toranj Lamberti, “Berlina”, Stub srama, Trg Sinjorija sa spomenikom Dante Aligijeriju, Julijina kuća sa čuvenim balkonom i statuom. Nastavak putovanja ka Đenovi. Dolazak u Đenovu u večernjim časovima. Smeštaj u hotel. Noćenje. 3. dan ĐENOVA – MONAKO – MONTE KARLO Doruĉak. Napuštanje hotela. Obilazak grada: opera, Trg Ferari, Katedrala Sv. Lorenca, Duždeva palata, stari svetionik La Lanterna, kuća Kristofera Kolumba. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U večernjim časovima polazak za Monako. Po dolasku obilazak Monaka: katedrala u kojoj je sahranjena Grejs Keli, Knežev dvor, luke sa luksuznim jahtama. Šetnja do Monte Karla, prestonice kocke i bogatstva, obilazak kockarnice, staze Formule 1. U večernjim časovima polazak za Španiju. Noćna vožnja kroz Francusku. 4. – 9. dana KOSTA BRAVA / KOSTA MAREZME Prepodnevni dolazak na Kosta Bravu i Kosta Marezme – najlepši deo španske obale. Smeštaj u odabranom hotelu/apartmanu i mestu, na bazi odabrane usluge. Slobodno vreme za kupanje, odmor, individualne aktivnosti, fakultativne izlete.

0

 likes / 0 Comments

Arhiva

> <
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec