HEDONIZAM NA DALEKOM ISTOKU

 

 

 

Putovanje na Tajland za Novu godinu – doček 2019.

10 dana –  Puket – od 1150eur (uključene avio karte, sve takse, hotel 3* sa doručkom, transferi)

Polazak:   28.12.2018.
Vodimo vas na magični Tajland za doček Nove godine – zemlju osmeha, hramova, ludog noćnog života, budizma, nestvarnih ostrva, plaža, mora… Najpoznatije ostrvo Tajlanda, Puket, savršene peščane plaže u uvalama, zalivi, bogata tropska vegetacija… Azurna boja  i koralni sprudovi Andamanskog mora! Kad neko spomene Tajland svi pomisle na Puket, pune ulice ljudi, kokteli, bogat noćni život, masaže, sunčanje i kupanje na fantastičnim plažama… Idemo u centar zbivanja na Puketu – Patong Beach. Nestvaran noćni život, magičan doček Nove godine uz pesak među prstima i vatromet na nebu, duga plaža, i izleti u egzotični raj Maja zaliva – Pi Pi ostrva, Džejms Bond ostrvo, Raja i Similan, jahanje slonova…

Puket, ranije poznat i kao Talang, najveće je tajlandsko ostrvo i istovremeno jedna od 14 provincija Južnog Tajlanda. Smešten je uz zapadnu obalu Tajlanda u Andamanskom moru koje je deo Indijskog okeana. Dva mosta na severnom kraju ostrva povezuju ga sa kopnom. Sa površinom od oko 576 km² nešto manji je od države Singapur. Poreklo imena Puket potiče od malajske reči bukit koja označava uzvišenje, a upravo je to prva asocijacija na ostrvo gledajući iz daljine. U drevnim tajlandskim spisima ime ostrva je kovanica od tajlandskih reči phu (planina) i ket (biser).  Posećujemo Džejms Bond ostrvo, Maja zaliv i čuvena Pi Pi ostrva…

Ostrva Ko Pi Pi (Koh Phi Phi), idilična ostrvska utočišta sa bezbroj rajskih plaža, predstavljaju jednu od najatraktivnijih skupina ostrva na svetu. Ovo je zajedničko ime za mali arhipelag u tajlandskoj provinciji Krabi, udaljen svega sat vremena vožnje brodom od Puketa. Arhipelag čini šest ostrva, od kojih je samo ostrvo Pi Pi Don (Phi Phi Don) naseljeno. Sva ostrva su zaštićena statusom nacionalnog parka i dok se na ostrvu Pi Pi Don može boraviti, sva ostala turisti mogu posetiti. Egzotičan morski svet u vodama koje okružuju ostrva je impresivan, tako da je ronjenje jedna od najinteresantnijih aktivnosti. Nakon holivudskog hita „Plaža“ sa Leonardom DiKaprijem, priči o osamljenoj ostrvskoj plaži, zvezda arhipelaga postaje ostrvo Pi Pi Le (Phi Phi Leh). Zaliv Maja (Maya Bay), sa kristalnom vodom plavkasto-zelene boje i belom, peščanom plažom, okruženom visokim krečnjačkim stenama je bio pravi izbor za film kao oličenje očaravajuće lepote ovih ostrva.

Ostrvo James Bond je jedna od najvećih atrakcija zaliva Phang Nga. Svetski poznato je postalo nakon uloge koju je imalo u filmu o poznatom špijunu Džejmsu Bondu u filmu „ Čovek sa zlatnim pištoljem“. Ovde se okuplja najveći broj turista kako bi uživalo u pogledu na ostrvo na kome je boravio James Bond. Zaliv Phang Nga je neverovatno mesto koje treba da bude na vrhu liste mesta koja treba videti. Phang Nga je jedinstven, a dan proveden ovde biće nezaboravno iskustvo. Zaliv je specifičan po krečnjačkim liticama koje se vertikalno zabadaju u smaragdno zelenu vodu. Ova mala ostrva su dom zaštićene faune, a pejzaži koji se pružaju duž zaliva ostavljaju nezaboravne uspomene. Ostrvo James Bond i Koh Panyee su dva najpoznatija mesta u zalivu.

Upoznavanje Tajlanda u najboljem mogućem izdanju sa Vašim mališanima. Destinacija samo za poželeti za vaše porodično putovanje. Upoznajte specifičnu azijsku kulturu koja će Vam probuditi sva čula i otvoriti oči mališanima. Uživanje u predivnim plažama, raznobojnim đinđuvama i lokalnim legendama. Sada je vaše porodično putovanje jednostavnije, sa puno osmeha i malo brige jer nasmejano pleme iz dana u dan raste. Uživanje bez prestanka. Nasmejano pleme Vas vodi na nezaboravno putovanje na Tajland.

Dan 1 (28.12.2018): Sastanak na aerodromu “Nikola Tesla“. Let Beograd – Doha u 11:35h (QR 232). Dolazak u Dohu u 18:40h (lokalno vreme). Slobodno vreme. Konekcija na Let za Puket.

Dan 2 (29.12.2018): Let QR 840 u 07:00h za Puket. Dolazak na Puket u 17:40h po lokalnom vremenu. Transfer do smeštaja. Smešteni smo u mestu Patong. Puket je najveće i najpoznatije tajlandsko ostrvo. Kupanje, masaže, prelepe plaže, beli pesak, tirkizno, toplo more, fenomenalni zalasci sunca i izleti do obližnjih ostrva, učiniće da se osećate kao u raju. Vreme rezervisano isključivo za uživanje! Nesvakidašnji noćni život, scene kao iz najluđih filmova! Transfer do smeštaja.Noćenje.

Dan 3 (30.12.20178): Fakultativni izlet na ostrvo Pi Pi (Koh Phi Phi), na kome je sniman film “Plaža“. Egzotični prizori koji potpuno ostavljaju bez daha. Okruženi plavetnilom Maya zaliva (Maya Bay), snorklingom u prozirnoj vodi sa ribicama neobičnih boja, upijamo lepotu prirode oko nas…  Povratak u Patong u večernjim satima. Noćenje.

Dan 4 (31.12.2018): Fakultativni izlet na Džejms Bond ostrvo (James Bond Island). Ovo ostrvce je deo arhipelaga manjih krečnjačkih ostrva – stena, koje se izdižu iz mora žad zelene boje i u kojima su skrivene pećine bogate stalaktitima i stalagmitima. Povratak u Patong i spremamo se za doček Nove 2019. Dočekujemo je na plaži uz vatromet ili u nekom od klubova u Bangla ulici. SREĆNA NOVA GODINA 🙂 Noćenje.

Dan 5 (01.01.2019): Slobodan dan. Odmaramo se od nezaboravne novogodišnje noći i uživamo na nekoj od obližnjih plaža. Noćenje.

Dan 6 (02.01.2019): Dan rezervisan za fakultativni izlet do Velikog Bude i budističkog hrama Čalong (Wat Chalong). Krećemo na lagani treking kroz bujnu vegetaciju gde se upoznajemo sa prelepom prirodom ovog ostrva. Kod Velikog Bude slušamo priče o budizmu i kulturnom nasleđu Tajlanda. Uživamo u najlepšem pogledu sa ostrva! Zatim obilazimo budistički hram Čalong gde ćemo imati prilike da vidimo budističke monahe koji su zaštitni znak svakog hrama. Ukoliko budemo imali vremena, mogućnost svraćanja ne neku od plaža na kreći predah. Noćenje.

Dan 7 (03.01.2019): Slobodan dan ili mogućnost fakulatativnog obilaska grada Puket (Phuket town). Stari grad je glavno obeležje grada Phuketa. U ovom delu grada mogu se videti svetilišta, hramovi (budistički i kineski), ukrašene i lepo očuvane prodavnice, interesantni kafići i restorani, ali i razni muzeji, pa čak i mala ulica crvenih fenjera. S obzirom da je ostrvo Puket puno bogatih izvora kalaja, on je kroz istoriju bio veoma interesantan mnogim moreplovcima. Iz tog perioda ostale su impresivne kinesko – kolonijalne palate koje su podizali baroni kalaja pre više od 100 godina. Tu je i lokalni market koji ćemo posetiti i na kojem će se naći za svakog po nešto. Povratak u Patong. Noćenje.

Dan 8 (04.01.2019): Slobodan dan koji možemo provesti na Rajskoj plaži (Paradise beach) ili nekoj drugoj koju nismo imali prilike da vidimo. Za one koji su radije za dodatne aktivnosti, mogućnost organizovanja nekih od fakultativnih izleta (Jahanje slonova, Tiger Kingdom, Monkey hill,….). Noćenja.

Dan 9 (05.01.2018): Odjavljujemo se iz hotela u pre ponevnim satima. Imamo još malo slobodnog vremena, kupujemo još neke suvenire i popodne idemo na aerodrom. Let QR 841 za Dohu u 19:40h. Dolazak u Dohu u 23:00h ( lokalno vreme). Konekcija na let za Beograd.

Dan 10 (06.01.2019):  Let za Beograd u  u 06:45h. Stižemo u Beograd u 10:35h. Kraj putovanja.


 

Polazak:   28.12.2018.

U retkim slučajevima moguće je pomeranje datuma (dan-dva) u odnosu na planirane polaske. Nakon potvrđivanja grupe, potvrđuje se i datum polaska i povratka.

Cena aranžmana:

Termin 28.12.2018.
Promo cena*  1150€
First minute cena: 1190€
Regularna cena: 1290€

*Promo cena važi do 15.07.2018.

**First minute cena važi  do 28.09.2018. Nakon tog datuma važi regularna cena aranžmana.

Uslovi plaćanja: Sve uplate vrše se isključivo u dinarskoj protivrednosti po prodajenom kursu Vojvođanske na dan uplate i to: prilikom prijavljivanja plaća se 200€. Preostali deo plaća se najkasnije 6 nedelja pred put. Postoji opcija da se iznos od najviše 200€ plati najkasnije do 15 dana pred put u dinarskoj protivvrednosti.Mogućnost plaćanja  preko računa i karticama Visa, Master, Maestro i Dina.

Prijavljivanje: Preporučujemo ranije prijave jer je broj mesta ograničen. Prilikom prijave potrebno je dostaviti skeniranu prvu stranu pasoša, u suprotnom agencija ne snosi odgovornost za štampanje avio karata sa pogrešnim imenom. Prijava je validna jedino uz uplatu avansa. Dokumenta za vize potrebno je dostaviti najkasnije mesec dana pred put. Ukoliko putnici ne dostave dokumenta za vize u navedenom roku, dužni su da sami obezbede vize za putovanje. Ukoliko putnici sami pribavljaju vize, dužni su da kopiju vize dostave do 15 dana pred put.

Cena aranžmana obuhvata:

  • Avio kartu sa svim taksama na relaciji Beograd – Puket – Beograd
  • Smeštaj u hotelu 3* (lokalna kategorizacija) na bazi 7 noćenja sa doručkom (1/2 sobe)
  • Sve transfere prema planu i programu puta
  • Kompletnu organizaciju i usluge predstavnika agencije na destinaciji

Cena aranžmana ne obuhvata:

  • Vizu za Tajland sa jednim ulaskom (3600 dinara) i uslugu viziranja (600 dinara)
  • Međunarodno zdravstveno osiguranje (može se uzeti u agenciji do 5 dana pred put)
  • Fakultativne obilaske i ulaznice za lokalitete i kulturno-istorijske spomenike
  • Individualne troškove za vreme putovanja

 

 

 

 

 

bkk3

 

ploveca pijaca

 

 

 

 

0

 likes / 0 Comments

Arhiva

> <
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec