BLOG CATEGORIES:
PRETRAGA:
04
мар-2020

Vikend kuća NIVES

2020, Crna Gora, Tivat   /  

na brežuljku u blizini crkve Sv. Antona

Vikend kuća NIVES se nalazi u Tivtu, na brežuljku u blizini crkve Sv. Antona, na 1.2 km od Ljetnikovca Buća u Tivtu, koliko je udaljena i od Porto Montenegro Marine, koja je postala jedna od omiljenih utočišta jahti. Gradska plaža je udaljena oko 1.5 km.

Kuća (110m2) se sastoji od dve spavaće sobe, od kojih jedna ima francuski ležaj, druga francuski ležaj i krevete na sprat, dnevnu sobu sa ugaonom garniturom koja se ne otvara, kuhinju kompletno opremljenu belom tehnikom sa velikim šporetom i mašinom za sudove, kupatilo sa kadom, peškirima, toaletnim priborom, veš mašinom, fenom, pribor za peglanje. Klimatizovana je, ima CATV i bespatan WiFi.

Kuća je okružena lepo uređenim dvorištem, verandom na kojoj je garnitura za sedenje i priborom za roštilj. Na raspolaganju je besplatan parking u dvorištu. Za goste objekta moguće je organizovati transfer od/do aerodroma (uz dogovor sa vlasnikom objekta). Apartman je od aerodroma Tivat udaljen 4km.

 

NAPOMENA: Termin i dužina boravka nisu unapred određeni.

Cena aranžmana obuhvata:

  • Smeštaj u kući na bazi dnevnog najma

Cena aranžmana ne obuhvata:

  • Prevoz
  • BT koja se plaća na licu mesta prema odluci Vlade Republike Crne Gore

Uslovi plaćanja: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intese na dan plaćanja.

Način plaćanja:

  • Prilikom rezervacije plaća se 30% od vrednosti aranžmana, ostatak 15 dana pred put ili čekovima građana do 31.12 2020. godine.
  • Administrativnom zabranom 30% prilikom rezervacije, za ostatak iznosa (zaključno sa 31.12.2020. godine) korisnik usluga je dužan da u roku od dva radna dana nakon uplate akontacije dostavi Organizatoru Rešenje o administrativnoj zabrani (formular izdaje Organizator), overen i potpisan od strane Poslodavca.
  • Platnim karticama (Visa, Dina, Master, Maestro, American) – vlasnici kartica Banca Intesa mogu plaćati aranžmane na rate (do 6 rata) bez kamate. 

0

 likes / 0 Comments

Arhiva

> <
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec