PRETRAGA:
11
мар-2019

Vila Anastasija

Vila se nalazi u naselju Brce oko 200m od plaže…

Sutomore je gradsko naselje u opštini Bar u Crnoj Gori. Sutomore se može podeliti na tri dela: Polje gde živi veći deo žitelja koje je smešteno na istočnom delu Spičanskog polja, obalu koja obuhvata 2km šetališta uz plažu i okolna naselja (Rutke, Brca, Nehaj, Mišići…). Glavna ulica spaja obalu i polje i u njoj se nalaze škola, vrtić, pošta i dom zdravlja.

Vila Anastasia
Vila se nalazi u naselju Brce oko 200m od plaže, kategorizovana sa 2* po lokalnoj kategorizaciji R.Crne Gore.poseduje apartmane opremljene kuhinjom,kupatilom, klima uređujem( bez doplate), wi fi internetom i terasom. Apartmani se sastoje od dnevnog boravka u sastavu kojeg je kuhinja, kauč na razvlačenje(francuski ležaj),odvojena spavaća soba sa francuskim ležajem, i kupatilo.Apartmani imaju pogled na plažu.

LOKACIJA VILE
Koordinate (42.132633 , 19.063991)

Individualni polasci

BTO se plaća prema odluci Vlade Republike Crne Gore na licu mesta.Cene iz tabela su izražene u eurima, odnose se na najam smeštaja po osobi u odgovarajućem apartmanu za 10 noći/11 dana

Program putovanja:
1dan.-.Dolazak u izabrano letovalište.Smeštaj u apartmane od 14.30h
1dan.-10 dan -Boravak u apartmanu po sopstvenom programu. Slobodno vreme
11.Poslednji dan.Napuštanje apartmana do 9h. Kraj programa.

USLOVI PLAĆANJA
Plaćanje se vrši po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate u dinarskoj protivvrednosti. Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

 • NAČIN PLAĆANJA:
 • GOTOVINSKO PLAĆANJE:
  Prilikom rezervacije 30% od vrednosti aranžmana , a ostatak najkasnije 20 dana pre početka putovanja
 • ČEKOVIMA GRAĐANA
  1) Prilikom rezervacije aranžmana uplatom akontacije 30% , a ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 10.12.2018. godine,
 • ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM:
  1. Prilikom rezervacije aranžmana uplatom akontacije 30% , a ostatak do 10.12.2018, shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama,
 • KREDITI: Za ukupan iznos aranžmana izdaje se predračun kojim korisnik usluga može ostvariti kredit u poslovnoj banci koja daje potrošačke kredite za turističke aranžmane pod uslovima svake banke

Legenda-BTO- boravisna turisticka taksa
-Putnici ulaze u očišćen i spremljen studio/apartman, ali su obavezni da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni uz obezbeđen pribor za čišćenje.
-Posteljina je sastavni deo inventara, ali ne i peškiri, sapun, i toalet papir.

 Agencija zadržava pravo korekcije cene usled promena na monetarnom tržištu ili promene hotela ili prevoza.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.
Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja( redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti).
Turistička agencija organizator, odnosno posrednik ne snosi odgovornost za evetualne drugačije usmene informacije o programu.
ORGANIZATOR PUTOVANJA NIJE OVLAŠĆEN I NE CENI VALJANOST PUTNIH I DRUGIH DOKUMENTA
Cenovnik br.2.od 25.01.2018. godine

0

 likes / 0 Comments

Arhiva

> <
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec