25
сеп-2018

Villas Malina 3*

Borovec 2019. – Villas Malina 3*

Hotel je udaljen 2500 m od gondole.

Poseduje sef na recepciji (uz doplatu), internet cafe(uz doplatu), parking (ne doplaćuje se), restoran, igralište za decu, krevetac za bebe ( besplatno), iznajmljivanje motornih  sanki, odbojku, košarku,saunu (uz doplatu), masaže…

Vila- 64 m2, 4 standardna ležaja, dva pomoćna ležaja, grejanje, balkon, TV SAT, čajna kuhinja, pribor za jelo I posuđe,rešo, rernu,  frižider.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan- Dolazak u hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h).

2.- pretposlednji dan –  Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

Poslednji dan – Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion (napuštanje hotelskih soba do 11:00h).

*** BOROVEC SKI PASS 2017/2018 ***

 CENA ARANŽMANA OBUHVATA:  CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
– smeštaj u izabranom hotelu . – obavezna doplata za boravišnu i komunalnu taksu 5€ po osobi za ceo period.
– navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge. – zdravstveno putno osiguranje i skijaško osiguranje.
– organizaciju putovanja.  

SKI PASS: Cenovnik kompletnih usluga na skijalištu Borovec dostupan je u agenciji.

NAPOMENA: U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 11:00h.

NAPOMENACene su izražene u Evrima. Plaćanje se vrši isključivo u di­narima prema prodajnom kursu Unicredit banke na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga organizator zadržava pravo korigovanja cena na neplaćeni deo aranžmana.

USLOVI PLAĆANJA

1. UPLATA DO POLASKA – prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.

2. PLATNIM KARTICAMA – (Visa, Visa Elektron, Maesto, Master, Dina)

Agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude.

OSIGURANJE

Prodavac na ovlašćenom prodajnom mestu dužan je da ponudi putniku zdravstveno putno osiguranje prema uslovima i tarifama Triglav osiguranja. Ovim osiguranjem putnik, odnosno osi­guranik je pokriven za sve nepredviđene i hitne medicinske intervencije, kao i troškove medicinske evakuacije i repatrijacije. U slučaju nastanka osiguranog slučaja, u toku puto­vanja, dovoljno je prezentovati pasoš i pomenutu polisu za pokriće svih troškova u roku utvrđenim uslovima zdravstvenog putnog osiguranja.

Ukoliko putnik poseduje neku drugu individualnu polisu zdravstvenog putnog osigura­nja, molimo da se kod te osiguravajuće kompanije informiše o proceduri aktiviranja iste.

POTVRDA REZERVACIJE HOTELA SE DOBIJA 48 SATI PO UPLATI AKONTACIJE. U slučaju ne dobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaće­nog avansa.

MINIMALAN BROJ PUTNIKA ZA REALIZACIJU PREVOZA AUTOBUSOM JE 40. KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.

Osim hotelskog popusta koji je naznacen u cenovniku i za koji važe navedeni uslovi odnosno period rezervacije, agencija odobrava dodatne popuste i to:

Popust 5% za uplatu rezervacije ili Popust 7% za CELOKUPNU uplatu do 30.09.2018.

Specijalna ponuda:

Za rezervacije do 20.11.2018. poopust 10%

U cenu je ukljuceno parking, Wi-FI , parking, sauna

Doplate : BB – odrasli 5 eura / dnevno, deca 2.5 eura / dnevno

HB – odrasli 15 eura / dnevno, deca 7.5 eura / dnevno

Novogodisnja vecera 31.12. 60 eura , deca 30 eura – obavezna doplata

Bozicna vecera 25.12. odrasli 30 eura , deca 15 eura – nije obavezna doplata

Napomena : BBHB -bufet /meni u restorani Yagoda, deca do 3 godine besplatno. Dozvoljeni kucni ljubimci ( dodatna doplata na recepciji )

Cena za kraci boravak ili vikend se koriguje

Doplate : Lokalna taksa 5 eura po osobi za ceo boravak

U slucaju otkaza aranzmana , placa se 100% od  cene

Extra ponuda :

7=6 nocenja za dolaske u period 15.03.2019-31.03.2019 I rezervacije od 21.11.2018-01.12.2018 za 7 i vise nocenja ( vazi ukoliko se koristi popust za rane uplate)

 

Cene u tabeli su izražene u EUR po SOBI dnevno

VAŽNO – Popusti za rane uplate i specijalne ponude se ne odnose na doplate, već samo na osnovnu cenu. 
Legenda tabele:
Vrste usluga: NA – najam apartmana ili studija, ND – noćenje s doručkom, PP – polupansion (doručak i večera), PA – pun pansion (doručak ručak i večera), AI – All Inclusive (sve uključeno), UAI – Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci) 
Vrste smeštaja: STU – studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP – apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP – duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ – mezoneta (apartman na dva nivoa)
Ostali pojmovi: ADL – odrasla osoba, CHD – dete, INF – infant dete do 2 godine, AC – Air Conditioner, klima uređaj,

Vreme polaska za Bansko i Borovec je u 21.00 h, sa parkinga sportskog centra „Milan Gale Muškatirović“ (bivši sportski centar 25. Maj) na Dorćolu. Vreme povratka iz Banskog je u 16.00 h po lokalnom vremenu, a vreme povratka sa Boroveca je od 17.00 h po lokalnom vremenu.

Cena prevoza:

1. BEOGRAD – BANSKO / BOROVEC – BEOGRAD- 50 eur

Jedan pravac – 30 eur

2. NIŠ – BANSKO / BOROVEC – NIŠ – 40 eur

Jedan pravac – 25 eur

Postoji mogućnost organozovanog prevoza iz Novog Sada uz doplatu 15 eur povratna karta I

10 eur jedan pravac, neophodan minimum za transfer je 4 osobe. Za manji broj putnika, cena će biti uvećana.

 

NAPOMENE:

Prtljag: Putnici u prtljažnik mogu uneti jednu putnu torbu I ski opremu po putniku. Ova napomena je stavljena kako bismo izbegli neprijatne situacije koje se

dešavaju kada pojedini putnici nose previše prtljaga i time ograničavaju komfor ostalih putnika u autobusu.Putnik je dužan voditi brigu o svojim stvarima unetim u

prevozno sredstvo, o davanju,odnosno preuzimanju prtljaga predatog prevozniku.

Prenos prtljaga do smeštajne jedinice putnici obavljaju sami. Agencija prevozi putnike do hotela ukoliko je to fizički moguće..Povratak putnika iz Banskog je sa

javnog parkinga ispod hotela Vihren Palace

Sedište u autobusu: Ukoliko stranke žele da sede na tačno određenom sedištu u autobusu, doplata je 1.000,00 din po sedištu. Prilikom rezervacije prevoza

obavezno je naglasiti da li stranke žele određeno sedište u autobusu.

Polazak 14.12.2018. kao i polazak posle 09.03.2019 biće organizovan ako ima dovoljan broj putnika

(minimum je 30 putnika za autobus).U slučaju manjeg broja putnika prevoz će biti organizovan mini busom.

Način plaćanja:

Cene u tabelama su izražene u evrima i plaćaju se isključivo u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po prodajnom kursu za efektivu Unicredit Banke sa uračunatim manipulativnim troškovima.

Prilikom rezervacije uplaćuje se ceo dinarski deo aranžmana i 40% deviznog dela aranžmana (odnosi se na aranžmane za Grčku, Bugarsku leto i zima, evropske gradove autobusom…). Ostatak deviznog dela aranžmana se uplaćuje najkasnije 20 dana pre početka korišćenja usluga. Troškovi prevoza i međunarodno zdravstveno osiguranje se u celosti uplaćuju 20 dana pre početka korišćenja aranžmana.

Rezervacija aranžmana evropski gradovi-avionom (Istanbul, Rim, Pariz), se vrši uplatom avansa od najmanje 50% ukupne cene aranžmana, ostatak se uplaćuje najkasnije 20 dana pre polaska na putovanje i početka korišćenja usluga.

Prilikom rezervacije egzotičnih putovanja i aranžmana dalekih destinacija (Dubai, Ras Al Kajma, Sejšeli, Tajland, Kuba, Bali, Mauricijus, Maldivi, Jamajka, Vijetnam, Zanzibar…) vrši se uplata avansa od najmanje 60% ukupne cene aranžmana, ostatak se uplaćuje najkasnije 25 dana pre polaska na putovanje i početka korišćenja usluga, izuzev ako u programu putovanja nije navedeno drugačije.

Mogućnost plaćanja platnim karticama MASTER, MAESTRO, VISA i DINA.

 

0

 likes / 0 Comments

Arhiva

> <
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec