BLOG CATEGORIES:
PRETRAGA:
11
мар-2020

PRIMORSKO

leto2020,more,primorsko
Na jugu crnomorske bugarske obale nalazi se popularno letovaliste Primorsko. Gradic koji se nalazi na malom poluostrvu uz prijatnu klimu, dve pescane plaze koje okruzuju mesto i cisto more obezbedice Vam prijatan odmor. U neposrednoj blizini se nalaze ostala letovališta poput Sozopola i Kitena.

RO – room only; BB – noćenje sa doručkom; HB – polupansion; ALL – all inclusive; PV – pogled park; SV – pogled more, PS – porodična soba,  BK – studio bez kuhinje, SK – studio sa kuhinjom; STUDIO je vrsta apartmana gde je kuhinja, trpezarijski sto, spavaći deo u jednoj sobi i ništa nije fizički odvojeno osim kupatila.

Pored oznake STUDIO napisan je maksimalni kapacitet te vrste smeštaja.

    Apartmani:

2+2 – je vrsta apartmana koji ima jednu spavaću sobu, dnevni boravak sa kuhinjom i svom pratećom opremom u zavisnosti od kategorije smeštaja;

4+2 – je vrsta apartmana koji ima dve spavaće sobe, dnevni boravak sa kuhinjom i svom pratećom opremom u zavisnosti od kategorije smeštaja;

U sobama su cene izražene po osobi, a u apartmanima za najam apartmana na bazi 10 noćenja, osim ako drugačije nije određeno cenovnikom.

BORAVIŠNA TAKSA nije uračunata u cenu i plaća se 850,00 rsd po osobi za 10 dana.

Boravišna taksa plaća se i za decu i za odrasle jednokratno za ceo boravak.
OSIGURANJE:

Turistička agencija Maestro Travel preporučuje polisu GENERALI zdravstvenog osiguranja za sva putovanja u inostranstvu iz ove ponude kao i paket putnog osiguranja (osiguranje od otkaza aranžmana, osiguranje prtljaga, osiguranje od posledica nesrećnog slučaja i slično)

VAŽNA NAPOMENA:

–  Jedno dete do 11.99 godina u pratnji jedne odrasle osobe plaća punu cenu na smeštaju u Bugarskoj.

 PLAĆANjE:

– 40% prilikom rezervacije, ostatak od 60% najkasnije 15 dana pre putovanja

– 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% deponovanim čekovima građanja na rate do 20.12.2020. godine

0

 likes / 0 Comments

Arhiva

> <
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec