BLOG CATEGORIES:
PRETRAGA:
03
феб-2020

Pretraga slobodnih kapaciteta

Stavros je udaljen oko 70 km od Soluna i samo 4 km od Asprovalte, nalazi se u opštini Rendina. Mesto i okolina Starosa obiluju zelenilom koje se pruža od planine Holomontas u čijem podnožju se nalazi Stavros. Letovanje na Stavrosu preporučujemo jer se duž obale prostire velika šuma, park platana, koja sa svojim terenima za sport i zabavu predstavlja idealno mesto za izlete i rekreaciju. Čuvena plaža Platania, okružena šumom platana po kojima je i dobila ime, idealna je za odmor.

Letovanje na Stavrosu je idealno za porodice sa decom, i za one koji žele da provedu opušten i ležeran odmor. U centru Stavrosa se nalazi luna park za decu, na plaži Wais napravljen je drvengrad „Ilusion“ sa kioscima sa brzom hranom.
Letovanje na Stavrosu preporučujemo jer ima predivne plaže, a svako jutro se ravnaju i čiste. Na jednom mestu na plaži more je jako plitko i bez obzira koliko daleko idete prema pučini voda je stalno iste dubine i to oko pola metra. Drugi deo plaže fizički je odvojen od ovog prvog dela molom i ovaj drugi deo plaže je mnogo bolji jer se dubina vode postepeno povećava, pa je samim tim i bolji za kupanje i plivanje. Letovanje na Stavrosu preporučujemo zato što je klima izuzetno ugodna – preko dana blagi vetar rashladjuje plažu i ne dozvoljava ekstremne vrućine, a večeri bivaju malo svežije i prijatnije za šetnju.  Nedaleko od plaže na Stavrosu, možete odmarati u veoma povoljnom apartmanskom i hotelskom smeštaju.

U slučaju da na letovanje na Stavros putujete svojim automobilom, imate priliku da posetite Kavalu i Solun, dva grada koji su najveći u ovom delu Grčke. U Stavrosu se četvrtkom održava pijaca, i tu ima da se kupi po povoljnim cenama voće, povrće, odeća, obuća i slično. Letovanje na Stavrosu će Vam upotpuniti i barovi na plaži koji su odlični za zabavu, ali žurke su uglavnom petkom i vikendom. U svim restoranima na Starvosu, meniji su i na srpskom, a i skoro svi govore naš jezik.  

0

 likes / 0 Comments

Arhiva

> <
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec