BLOG CATEGORIES:
PRETRAGA:
12
мар-2020

SVETI VLAS

leto2020,sveti vlas,more


Sveti Vlas (na bugarskom jeziku Свети Влас) je prelepo priobalsko mesto sa oko 4000 stanovnika i nalazi se 10 km severno od grada Nesebara i 2 km od popularnog letovališta Sunčev breg. Sveti Vlas se nalazi u severnom delu zaliva u čijem se središtu nalazi Sunčev breg, a na njegovom južnom kraju Nesebar. Ovo očaravajuće odmaralište je kombinacija lepih morskih obala i planina, jer je smešteno u podnožju južnih padina Stare planine, u severnom delu zaliva Burgas.

RO – room only; BB – noćenje sa doručkom; HB – polupansion; ALL – all inclusive; PV – pogled park; SV – pogled more, PS – porodična soba,  BK – studio bez kuhinje, SK – studio sa kuhinjom; STUDIO je vrsta apartmana gde je kuhinja, trpezarijski sto, spavaći deo u jednoj sobi i ništa nije fizički odvojeno osim kupatila.

Pored oznake STUDIO napisan je maksimalni kapacitet te vrste smeštaja.

    Apartmani:

2+2 – je vrsta apartmana koji ima jednu spavaću sobu, dnevni boravak sa kuhinjom i svom pratećom opremom u zavisnosti od kategorije smeštaja;

4+2 – je vrsta apartmana koji ima dve spavaće sobe, dnevni boravak sa kuhinjom i svom pratećom opremom u zavisnosti od kategorije smeštaja;

U sobama su cene izražene po osobi, a u apartmanima za najam apartmana na bazi 10 noćenja, osim ako drugačije nije određeno cenovnikom.

BORAVIŠNA TAKSA nije uračunata u cenu i plaća se 850,00 rsd po osobi za 10 dana.

Boravišna taksa plaća se i za decu i za odrasle jednokratno za ceo boravak.
OSIGURANJE:

Turistička agencija Maestro Travel preporučuje polisu GENERALI zdravstvenog osiguranja za sva putovanja u inostranstvu iz ove ponude kao i paket putnog osiguranja (osiguranje od otkaza aranžmana, osiguranje prtljaga, osiguranje od posledica nesrećnog slučaja i slično)

VAŽNA NAPOMENA:

–  Jedno dete do 11.99 godina u pratnji jedne odrasle osobe plaća punu cenu na smeštaju u Bugarskoj.

 PLAĆANjE:

– 40% prilikom rezervacije, ostatak od 60% najkasnije 15 dana pre putovanja

– 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% deponovanim čekovima građanja na rate do 20.12.2020. godine

– 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60 % administrativnom zabranom (odobrava se samo u slučaju kada je garant javno preduzeće) na rate do 20.12.2020. godine.

                                                                                                                                                            PREVOZ

Turistička agencija Maestro Travel obavlja prevoz za Bugarsku autobusima turističke klase. Sve grupe su u pratnji licenciranog turističkog vodiča/turističkog pratioca koji u toku putovanja brine o putnicima i koji putnike vodi do smeštajnih kapaciteta koje su putnici rezervisali preko turističke agencije Maestro Travel.

Putnici koji izvrše rezervaciju usluge prevoza do određenog mesta u Bugarskoj su u obavezi da sa svojim vodičem/pratiocem u autobusu dogovore o mestu izlaska odnosno ulaska u povratku.

Redovni polasci autobusa po mestu polaska:

Subotica – Parking Železničke stanice u 14:30h, Novi Sad – Parking „Stara Lokomotiva“ u 15:30h, Pančevo – Parking hotela „Tamiš“ u 16h, Beograd – Turistički terminal „Lasta“ auto put E-75 u 17h, Auto put Beograd – Niš (Smederevo – izlaz na auto put u 17:55 h, Požarevac – Naplatna rampa – Restoran Požarevačka petlja u 18h, Velika Plana – Restoran McDonald’s – Nis pumpa u 18:15h, Markovac – Restoran Stari Hrast u 18:30h, Batočina – Motel Kapija Šumadije u 18:45h, Jagodina – Pumpa Coral u 19h, Ćuprija – Motel u 19:15h, Paraćin – Restoran Tito u 19:20 h, Pojate – Motel Evropa u 19:30 h, Ražanj – OMV pumpa na auto putu u 19:50h, Aleksinac – Odmorište „Istanbul“ na auto putu u 20:15 h, Kragujevac – Roda centar u 18:15h, Bor – Hotel „Albo“ u 18:30h, Zaječar – Parking Aman u 19 h, Knjaževac – kod Doma vojske u 19:45 h, Leskovac – Parking Železničke stanice u 19:45h, Prokuplje – Parking robne kuće „Rič“ u 20 h, Niš – Parking Roda centra u 21h, Bela Palanka – prekoputa Autobuske stanice u 21:45h, Pirot – Kod Gimnazije u 22:15 h, Dimitrovgrad – Motel Happy u 22:30h.

Povratak po lokalnom vremenu na dan završetka aranžmana:

Sunčev Breg 19:00h / Nesebar 19:30h / Pomorje 20:00h

Kiten, Primorsko, Sozopol, Černomorec i Burgas – informaciju o vremenu polaska u povratku saopštava vodič putnicima u autobusu zbog usklađivanja sa polascima iz Sunčevog Brega, Nesebra i Pomorja.

(Bugarska je u vremenskoj zoni koja je u odnosu na Srbiju jedan sat unapred)

 

0

 likes / 0 Comments

Arhiva

> <
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec