BLOG CATEGORIES:
PRETRAGA:
05
нов-2019

TREBINJE I SARAJEVO

Uskrs 2020.

VIŠEGRAD TREBINJE-MOSTAR-SARAJEVO

    17/21.04.2020.

3 noćenja sa doručkom

 

 1. dan Niš-Višegrad-Trebinje

Polazak autobusa iz Niša oko 00:00 h/ sastanak 30 min ranije/ sa parkinga kod TC “Roda”. Noćna vožnja preko Kruševca, Kraljeva, Čačka i Užica do Višegrada. Dolazak u Višegrad u jutarnjim časovima. Sledi obilazak kamenog mosta i Andrić grada. Vožnja brodićem  po Drini u trajanju od 45min. Oko 12h nastavljamo put ka Trebinju. Vožnja preko Foče, Tjentišta I Gacka do Trebinja. Dolazak u Trebinje oko 16h. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

 1. dan Trebinje-Dubrovnik-Trebinje

Doručak. Nakon doručka oko 09:00h sledi obilazak Trebinja sa vodičem: Hercegovačka Gračanica, stari grad, trg Jovana Dučića,… Oko 12:00h fakultativni odlazak za Dubrovnik. Dolazak u Dubrovnik oko 14:00h, sledi razgledanje starog grada u pratnji vodiča; Stradun, gradski trg, crkva Svetog Vlaha, zvonik,  . Slobodno vreme do 19:00h. Povratak u Trebinje. Noćenje.

 1. dan Trebinje-manastir Tvrdoš -Mostar-Sarajevo

Doručak. U 09:00h polazak za Manastir Tvrdoš. Obilazak Manastira I vinarije. Nastavak putovanja za Mostar. Dolazak u Mostar oko 12:00h. Sledi obilazak grada u pratnji vodiča: Kriva Ćuprija, Begova džamija, stari bazar, spomenik Aleksi Šantiću. Slobodno vreme do 15:00h. Polazak Za Sarajevo. Dolazak u Sarajevo oko 17h, Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

 1. dan Sarajevo-Niš

Doručak. U 09:00h napuštanje hotela I odlazak na panoramsko razgledanje grada iz autobusa, a zatim sledi pešačka tura kroz grad u pratnji vodiča: Saraj, Baščaršija, Inat kuća, most na kome je Gavrilo Princip izvršio atentat na Austrougarskog prestolonaslednika Franca Ferdinanda. Slobodno vreme u gradu do 16h. Polazak za Srbiju. Noćna vožnja do Niša sa pauzama zbog odmora i graničnih formalnosti.

 1. dan Niš

Dolazak u Niš u ranim jutarnjim satima oko 02:00h. Kraj programa.

 

CENA ARANŽMANA  12.900 dinara

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu
 • smeštaj u Trebinju – hotel “VIV” 3*, https://www.hotelviv-trebinje.com/ (2 noćenja sa doručkom –švedski sto )   u 1/2 i 1/3  sobama
 • smeštaj u Sarajevu u hotelu “Saraj” (1 noćenje sa doručkom – švedski sto) u 1/2 I 1/3 sobama https://hotel-saraj.business.site/?utm_source=gmb&utm_medium=referral
 • obilazak Višegrada, Mostara I Sarajeva u pratnji lokalnog vodiča
 • vožnja brodićem po Drini u Višegradu
 • troškove organizacije i vođenja aranžmana
 • Usluge licenciranog pratioca grupe

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

-Individualne troškove

-Izlet do Dubrovnika 10€ (za ovaj izlet je obavezan pasoš)

Način placanja :

 • prilikom rezervacije 40% ostatak najkasnije 10 dana pre polaska.

Informacije o hotelu:
*Hotel “VIV” Trebinje građen je i moderno opremljen po najvišim evropskim standardima projektovanja i gradnje. Smešten je u centru grada, u glavnoj ulici kojom vodi put prema Dubrovniku (20km) i Herceg Novom (40km), a kod samog hotela se skreće prema Hercegovačkoj Gračanici. Hotel je od starog trebinjskog grada udaljen svega sto metara.. Hotel poseduje WIFI internet.

*Hotel “Saraj” u Sarajevu je hotel koji se nalazi na 5 min od Baščaršije I gradske većnice. WIFI mreža je dostupna svim gostima. Sve sobe poseduju kupatilo i peškire.

0

 likes / 0 Comments

Arhiva

> <
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec